Pokračovanie v rodinnej tradícii. Tak sa začal písať príbeh reštaurácie Hajcer. Z malej krčmičky pri rieke vyrástlo miesto, ktoré dnes navštevujú ľudia z rôznych kútov Slovenska.
V reštaurácii Hajcer sa snažíme, aby ste pri šálke kávy a výnimočnom jedle zabudli na každodenné starosti. Čas strávený u nás ale nie je len o jedle. Je to chvíľa, ktorú si vychutnáte s vašimi blízkymi. Našou prioritou je pre vás vytvoriť priestor, kde sa môžete na chvíľu zastaviť a užiť si prítomný okamih.
Nenahraditeľnou súčasťou reštaurácie Hajcer je náš tím kuchárov. Každoročne vylepšujeme jedálne lístky, cestujeme po svete a neustále sa vzdelávame, aby sme vám priniesli to najlepšie, čo gastronómia ponúka. Niekedy ale len nové nápady nestačia. Dôležité je aby vám aj chutili. Do každého jedla vkladáme aj kúsok svojho srdca.
Pavol Hodál
Zakladateľ Hajcer restaurants s.r.o.
Pavol Hodál je zakladateľ a manažér reštaurácie Hajcer, z ktorej v priebehu rokov vytvoril vyhľadávané gastronomické miesto na Slovensku. Má rád výzvy a budovanie sietí reštaurácií nimi naozaj je.
S vášňou pre varenie a kvalitné suroviny sa usiluje o neustále zlepšovanie jedálnych lístkov, pri čom ho inšpiruje v prvom rade cestovanie. Jeho prístup k práci je postavený na rodinnej atmosfére a tímovej spolupráci.